Hirdetés

In Trust we trust

A PC-s játékiparra épülő hardvertermékek hosszú ideje garantáltan jól jövedelmező üzletet eredményeznek a gyártók számára. A legújabb „fejlesztések” mindazonáltal sokkal inkább jelentenek lélektani, mintsem valós előnyt egy játékos virtuális térben folytatott élet-halál harcában, ismételten bebizonyítandó, hogy az emberi psziché sokszor képes saját korlátain felülemelkedni.

Hirdetés

A virtuális térben a lélektani hadviselés legfélelmetesebb, egyben legveszélyesebb fegyverei a magas érzékenységű egerek; aki ilyen eszközt birtokol, máris előnyt élvezhet az FPS-küzdelemben. A továbbfejlesztett, 1600 dpi-s optikai szenzorral felruházott mutatóeszközöknek mindettől függetlenül vitathatatlan a létjogosultsága, még akkor is, ha ezt a gyártók néhol túlzó marketingkampánnyal próbálják elhitetni a vásárlókkal.

Jelen pillanatban a Logitech, a Razer, illetve a Saitek kínál 1600 dpi-s érzékenységű egeret, ezekhez a gyártókhoz csatlakozik július végén a világszerte talán kevésbé ismert Trust, a Gamer Optical Mouse GM-4200 típusjelzésű, kifejezetten játékosok számára fejlesztett egerével.

Az ötgombos kivitelű egér szenzora a Logitech MX518-as típushoz hasonlóan változtatható érzékenységű; a mutatóeszköz hátán található gomb segítségével válthat üzemmódot a játékos. A gomb egyben kontrollfény szerepét is betölti, így könnyen, első ránézésre nyomon követhető, éppen milyen érzékenységi módban dolgozik a szenzor. A többi öt gomb közül három funkciója a mellékelt szoftver segítségével egyénileg szabályozható.

Az USB csatlakozóval ellátott, felső gumiborítású egér július végén jelenhet meg a boltok polcain, az eszköz hozzávetőlegesen feleannyiba kerül, mint márkás társai: ajánlott fogyasztói ára 7495 Ft.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Trust

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés