Hirdetés

Mostantól Magyarországon is elérhető a Toshiba No Problem Garancia

A készülékek bizonyos típusú meghibásodása esetén (garanciaidőn belül) mindig jár némi garancia, de a felhasználó így sem érezheti igazán biztonságban drágán megvásárolt készülékeit, hiszen a való világban megannyi veszély leselkedik rájuk. A Toshiba ezért itthon is bevezette a No Problem Garanciát, amely más európai országokban már bizonyított. A speciális jótállás eredetileg csak laptopok vásárlása esetén volt igénybe vehető, de a gyártó szerencsére tévéire és táblagépeire is kiterjesztette ezt a konstrukciót.

Az újfajta garancia lényege, hogy a gyártó nem csak meghibásodások esetén vállalja a térítésmentes javítást és az esetlegesen sérült adatok visszaállítását, hanem váratlanul bekövetkező események és balesetek során is, lopás esetében pedig pótolják az adott berendezést. A No Problem Garancia három fő területet érint:

  • BALESETEK ESETÉN: váratlan események (például ráömlik, nekiütődik valami, netán leejtik) során bekövetkező rongálódás, vagy meghibásodás esetén a Toshiba térítésmentes javítást vállal
  • ELLOPOTT KÉSZÜLÉK PÓTLÁSA: a megfelelő rendőrségi igazolások bemutatása után a Toshiba pótolja az ellopott készüléket
  • ADAT-HELYREÁLLÍTÁS: a Toshiba új merevlemezen pótolja a fizikai károk, szoftver hiba, vagy vírustámadás esetén elveszett adatokat

A program 2012. április 16-tól szeptember 30-ig tart és minden az ebben az időszakban vásárolt laptopra, táblagépre és tévére vonatkozik abban az esetben, ha a vevő regisztrálja a fenti időszakban vásárolt terméket a www.toshiba.hu, vagy www.noproblemguarantee.com oldalon.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés