Hirdetés

Több kapcsolati módot is biztosít a Creative új gamer fejhallgatója

Bluetooth kapcsolaton és USB Type-C-n keresztül is használható a kevlár erősítésű kábellel ellátott SXFI Air Gamer.

Hirdetés

A Creative hamarosan piacra dobja legújabb, játékosoknak szánt fejhallgatóját, az SXFI Air Gamert. Az 50 mm átmérőjű hangszórókkal szerelt headsetet kívül perforált műbőr fülpárnák, RGB világítás és érintőfelületes kezelés jellemzi, míg a szoftveres extrák közül az SXFI Battle Mode fantázianevű, FPS-ekre optimalizált hangprofilt, illetve a vezetékes és Bluetooth 5.0 kapcsolatot egyszerre lehetővé tevő GamerChat funkciót érdemes kiemelni.


[+]

Utóbbi főleg akkor lehet hasznos, ha például Nintendo Switch konzolon játszanánk, ahol a pajtásainkkal való, hangalapú csevegés nem képezi a rendszer részét, bár nem egyértelmű, hogy ezt hogyan is oldhatnánk meg. A termékoldal csak a kevlár erősítésű USB Type-C kábelt jelöli meg, mint vezetékes csatlakozási módot, a jack csatlakozó csak a specifikációs táblázatban került feltüntetésre, és a „Doboz tartalma” szekcióban nem írnak az USB Type-C – 3,5 milliméteres jack adapterről, de egy Type-C – Type-A átalakító meglétében azonban biztosak lehetünk.


[+]

A headset részét képezi még egy lecsatlakoztatható, flexibilis, integrált pop-filterrel is ellátott mikrofon, ami a CommanderMix fantázianévre hallgat, ezt viszont nem számolták bele a 338 grammos, gyártó által megadott tömegbe, a 11 órás üzemidőt biztosító beépített akkumulátort ellenben igen.


[+]

A Creative SXFI Air Gamer headset már rendelhető a gyártó webáruházából, az Egyesült Királyságot régióként kiválasztva 125 angol fontos összeggel találjuk szembe magunkat.

Előzmények

Hirdetés