Több játékot is megszeretett az új Radeon Software

A 20.8.2-es szoftvercsomag a friss profilokon túl három hibát is javított.

Az AMD elérhetővé tette a 20.8.2-es verziószámú Radeon Software kiadását, amely a Microsoft Flight Simulator, a Mortal Shell, a Marvel's Avengers (nyílt béta), illetve a Total War Saga: Troy című játékokhoz kínál új vagy frissített profilt. Az utóbbi alkotás esetében ez alapvetően jobb teljesítményt biztosít, aminek a hatását az AMD a Radeon RX 5700 XT VGA erejéig le is tesztelte. Ezzel hardverrel akár 12 százalék gyorsulás várható, de más grafikus vezérlő mellett is elképzelhető hasonló előrelépés, viszont ezt a vállalat konkrétan nem mérte ki.

A friss csomag pár hibát is javít, amelyeket az alábbi felsorolás részletez:

  • Bizonyos, IGP-vel rendelkező Ryzen 3000-es mobil processzorral nem fog többet ideiglenesen megakadni a rendszer az alvó módból való visszatéréskor
  • A Hyper Scape című játékban többet nem okoz majd különböző problémákat a Radeon Overlay felület
  • Az Upgrade Advisor funkció nem fog "Unable to get requirements" hibaüzenettel kezdeni a Windows 7 operációs rendszeren

A 20.8.2-es verziójú, frissített Adrenalin 2020 családba sorolt drivercsomag a 64 bites Windows 7 és 10 operációs rendszereket támogatja, és a Radeon HD 7000, 8000 (OEM), valamint az R7 és R9 200, 300, Fury, RX 400, 500, 600, Vega, VII, Pro Duo, 5500, 5600, 5700, illetve Pro szériás grafikus kártyákhoz, valamint a GCN-es mobil Radeonokhoz telepíthető, illetve támogatja még a Ryzen, az Athlon, az A-szériás, illetve a régebben megjelent, GCN architektúrára épülő IGP-vel rendelkező egyéb APU-kat is. A notebookokhoz az AMD általános terméktámogatást kínál, vagyis a csomag telepíthető a megfelelő hardverekkel rendelkező mobil gépekre, de az egyedi, specifikus funkciókért nem felelnek, ezekhez továbbra is külön terméktámogatás szükséges az adott rendszer gyártójától.

A Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.8.2-es szoftvercsomag és a hozzá tartozó dokumentáció letölthető az AMD szerveréről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés