Hirdetés

Okosprojektort villantott a Samsung

Az ultrarövid vetítési távolságú The Premiere LSP9T nevű eszköz 4K felbontással és HDR támogatással kecsegtet.

Hirdetés

A globális világjárvány miatt a Samsung offolta az IFA kiállítást, ahol a cég hagyományosan be szokott mutatni egy rakás újdonságot. A vállalat ehelyett egy virtuális eseményt hozott össze a célból, ami a Megállíthatatlan Élet nevet kapta, és amivel a konszern nyilván azt kívánta jelezi, hogy a vírus sem tehet nekik keresztbe.

The Premiere LSP9T
The Premiere LSP9T [+]

Az eseményen többek között lerántották a leplet egy új projektorról is. A The Premiere LSP9T nevű eszköz az ultrarövid vetítési távolságú eszközök csoportját gyarapítja. Tehát nagyon közelről képes hatalmas, akár 130 hüvelykes kép előállítására, és ennek köszönhetően akár a tévék vetélytársa is lehet.

A 4K felbontású modell támogatja a nagy dinamikatartományú tartalmak megjelenítését, és még a dinamikus HDR10+ szabvánnyal is boldogul. A maximális fényárama 2800 ANSI lumen, ami nem kiemelkedő, de otthoni használatra, filmezéshez, játékhoz bőven elég lehet. A vetítő megkapta a cég Tizen alapú Smart TV platformját, amelynek révén különféle internetes alkalmazások futtatása lehetséges, valamint a termék integrálható az okos otthon ökoszisztémába is.

A tervek szerint a készülék idén ősszel futhat be Magyarországra, egyelőre még ismeretlen áron.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés