Hirdetés

Jól felszerelt Spire ház készült a játékosoknak

Hirdetés

A Spire bejelentette, hogy hamarosan forgalomba kerül a Sonex 6010 jelzésű számítógépház, mely tetőtől talpig fekete színezést kapott. A torony ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és összesen négy 5,25, valamint hat darab 3,5 colos meghajtó szerelhető bele. Az utóbbi rekeszek közül öt rejtve van.

A méretes házba 33 cm-es VGA-k is beszerelhetők, vagyis a belső kellően tágas. A termékben a hűvös légáramlatokat az elöl elhelyezkedő 12 cm-es, kék LED-del rendelkező ventilátor kelti, míg a felmelegedett levegő eltávolításáért a hátulra szerelt 12 cm-es légkavaró felel. Az I/O panel felül kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab USB 2.0 csatlakozót kínál. Ezenkívül SD, MMC és Memory Stick memóriakártyákat fogadó kártyaolvasót is kapott a ház. A vállalat később egy módosított verziót is piacra dob, melyen a 2.0-s USB portokat 3.0-s aljzatok váltják.

A gyártó a processzorhűtő egyszerűbb szereléséhez, valamint a kábelek ízléses elhelyezéséhez biztosította a megfelelő kivágásokat, emellett a vízhűtők csöveit is igényesen el lehet vezetni a megfelelő nyílásokon keresztül.

A Spire Sonex 6010 hamarosan felkerül az üzletek polcaira, 50 eurós ajánlott fogyasztói ár mellett.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Spire

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés