Hirdetés

Számítógépház játékosoknak – itt a Cougar megoldása

A Cougar leleplezte legújabb számítógépházát, mely a Solution nevet kapta, ami magyarul megoldást jelent. A feketére festett, igényes kivitelezésű termék elsősorban bevált receptekre épít, így a gyártó nem vezetett be forradalmi újításokat, de ettől még szépre sikeredett az újdonság. A Solution ATX vagy microATX méretű alaplapot fogadhat, a meghajtók pedig három darab 5,25, illetve hét 3,5 colos helyre kerülhetnek. A kisebb rekeszek közül csak egy nincs rejtve, emellett elérhető egy 2,5 hüvelykes meghajtót fogadó fiók is. A ház nagy része természetesen segédeszköz nélkül szerelhető.


[+]

A 425 mm magas, 198 mm széles és 484 mm mély ház ventilátorok nélkül érkezik, de összesen nyolc helyre lehet beszerelni egy-egy 12 cm-es egységet, melyről a fenti ábra részletes tájékoztatást ad. A torony felső részén elhelyezkedő I/O panel – a hangkimeneten és a mikrofonbemeneten kívül – egy-egy darab 2.0-s és 3.0-s USB csatlakozóval szolgál. A gyártó a processzorhűtő egyszerűbb szereléséhez, valamint a kábelek ízléses elhelyezéséhez biztosította a megfelelő kivágásokat, emellett a vízhűtők csöveit is igényesen el lehet vezetni a megfelelő nyílásokon keresztül. A tervezők az extrém hosszú grafikus kártyákra is gondoltak, így a Solution nevű házba 32 cm-es VGA-k is beépíthetők.

A Cougar Solution szállítása még ebben a hónapban megkezdődik, az ajánlott fogyasztói árról azonban még nincs információ.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés