2017. október 19., csütörtök

Útvonal

Hírek » TV & Audió rovat

A Sony szerint ilyen ma egy szuper soundbar

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A hálózatba köthető HT-NT5 teljesítménye hatalmas, és multiroom rendszerbe is integrálható.

Hirdetés

A Sony bemutatta az idei évre szánt csúcskategóriás, hangprojektorra épülő hangrendszerét. A HT-NT5 típusjelzésű 2.1 csatornás szett egy soundbarból, és egy vezeték nélküli úton csatlakoztatott méysugárzóból áll, és a vállalat szerint mindent tud, ami ma egy ilyen kategóriájú készüléktől elvárható.

Sony HT-NT5
Sony HT-NT5 [+]

Az egyelőre még ismeretlen árú modell maximális névleges kimeneti teljesítménye 400 watt. Rendelkezik HDMI 2.0 csatlakozókkal, biztosítja a 4K/60p videojelek továbbítását, támogatja a Bluetooth alapú vezeték nélküli adatátviteli kapcsolat megteremtését. Ellátták beépített Wi-Fivel, az Ethernet port sem hiányzik róla, így a helyi hálózatra is csatlakoztatható, illetve olyan webes alkalmazások elérését is lehetővé teszi, mint például a Spotify.

Az audiotartalmak az USB porton keresztül csatlakoztatott adattároló eszközökről is eljuttathatóak rá, módot ad a nagyfelbontású audioállományok megszólaltatására is, és a térhatású hangszabványok (Dolby, Dolby TrueHD, Dolby Prologic II, DTS, DTS HD MA stb.) sem állítják áthághatatlan akadályok elé. A HT-NT5 integrálható egy multiroom rendszerbe, és képes együttműködni a Google Cast eszközökkel is.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.