Ennyibe fog kerülni a legtutibb Sony 4K LED LCD tv idén

Az amerikai árak jó támpontul szolgálhatnak azzal kapcsolatban, hogy mire is számíthatunk itthon.

A Sony a CES-en mutatta be idei csúcs 4K LED LCD tévéit, azonban az árukat nem árulta el a nagyközönségnek. Viszont egyes kereskedőknél már felbukkantak a modellek, legalábbis az Egyesült Államokban, és ez jó támpontul szolgálhat azzal kapcsolatban, hogy mire is számíthatunk itthon. Tehát ezek nem hivatalos magyarországi árak, de kiindulásnak jók lehetnek.

Ennek értelmében a X950H, ami nálunk XH95 néven kerül majd forgalomba, 85, 75, 65, 55 és 49 hüvelykes változatban lesz elérhető. Viszont egyelőre csak azt tudjuk, hogy a legnagyobb (5000 dollár: 1 550 000 forint), és a legkisebb  (1200 dollár: 375 000 forint) mennyibe fog kerülni.

Maga a készülék Full Array LED háttérvilágítási eljárásra épül, 4K felbontású és támogatja a HDR tartalmak megjelenítését. Továbbra is Android TV okostévé rendszerre épül, ami által több ezer alkalmazás közvetlen elérést teszi lehetővé. A modellnek már van magyarországi honlapja is, szóval előbb-utóbb biztos hazánkba is megérkezik majd az év legjobb 4K felbontású Sony LED LCD tévéje.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés