Hirdetés

Socket AM4 foglalathoz is elérhető a GELID Slim Silence hűtője

A 28 mm magas egység bordába integrált hővezető csövekkel és ventilátorral igyekszik kihozni a hűtési maximumot a szűk helyekből.

A GELID Slim Silence hűtők története hosszú évekre nyúlik vissza, már 2009-ben is írtunk az Intel LGA775 és AMD Socket AM2 foglalatokra tervezett modellekről, most pedig megérkezett a legújabb verzió, amely kizárólag Socket AM4-es processzorokra applikálható fel.


[+]

A 101 x 74,5 mm alapterületű, mindössze 28 mm magas hűtőt a gyártó elsősorban olyan rendszerekbe szánja, ahol nem áll rendelkezésünkre túl sok hely az alaplap felett, ilyenek például a HTPC-k, az úgynevezett panel PC-k, illetve az 1U formátumú szerverek. Az, hogy az eszköz ilyen alacsony lehet, a dupla hővezető cső, illetve a PWM vezérlésű, 65 mm átmérőjű ventilátor hűtőbordába integrálásának köszönhető, ezek ugyanis normális esetben a bordán kívül lakoznak. A vállalat magabiztos a hatékonyságot illetően, hiszen a leírás szerint a hűtő akár 85 W TDP kerettel rendelkező AMD Socket AM4-es processzorok lehűtésére is képes, vagyis a Ryzen 3 mellett néhány Ryzen 5 és 7 szériás CPU is szóba jöhet.


[+]

A GELID Slim Silence AM4 modell már megvásárolható a gyártó partnereitől, az 5 év garanciával forgalmazott termékért 19 eurót kell fizetnünk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés