Hirdetés

Játékosoknak szánt toronyhűtővel jelentkezett a Gelid

A Sirocco a klasszikus kialakítást ötvözi az RGB LED-ekkel, illetve a jó hőelvezetéssel.

A Gelid újabb processzorhűtővel lepi meg a játékosokat, a Sirocco ugyanis a Gamer sorozat részét képezi. De mitől is gémer egy CPU-hűtő? Hát persze, hogy az RGB LED-ektől, amelyekből kilenc a 120 mm-es légkavarót díszíti. Ráadásul ezek különböző fényeffekteket is képesek biztosítani, erre utal a Smart jelző. A szélgép percenkénti fordulatszáma egyébként 750 és 2000 között lehet.


[+]

A dizájn tekintetében a fejlesztés a szokásos torony kialakítást követi. A termék réz talpazatából hat darab U-alakú hővezető cső vezeti a hőt a méretes bordába, illetve opcionálisan további egy ventilátorral növelhető a rendszer hatékonysága. Erre valószínűleg nem lesz szükség, mivel gyári specifikáció szintjén is elvezethető 200 wattos hőmennyiség.


[+]

A friss hűtő felszerelhető az Intel LGA775, LGA1366, LGA1150, LGA1151, LGA1155 és LGA1156, valamint az AMD Socket AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1 és FM2 típusú foglalataira.

A Gelid Sirocco szállítása már megkezdődött, az ajánlott fogyasztói ára 53 euró. Nem mondható tehát túl olcsónak, de a vállalat öt év garanciát vállal rá, ami mindenképpen hízelgő.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés