Hirdetés

Egyszerre négyen írhatnak a Sharp új okos monitorára

A Sharp évek óta nagy fantáziát lát az érintésérzékeny kijelzőkben, amelyeket elsősorban oktatási intézményekbe, irodákba, tárgyalókba, tervező stúdiókba, előadókba szánnak. A vállalat az amszterdami ISE 2014-en két új ilyen termékről, a Big Pad családba tartozó 60 (PN-L603A) és 70 (PN-L703A) hüvelykes modellről rántotta le a leplet.

Sharp PN-L703A
Sharp PN-L703A [+]

A Full HD felbontású, direct LED háttérvilágítási eljárást alkalmazó modellek egyik újdonsága, hogy egyidőben akár négy felhasználó írhat rájuk, ami nyilván hatékonyabb csapatmunkát eredményezhet. Bizonyos szituációkban a feladatok egyszerűen gyorsabban oldhatók meg, ha a csoport egy közös multimediális és interaktív táblán dolgozik. A modell minden egyes érintőtoll profilját, így kiválasztott színüket is a többitől függetlenül ismeri fel. A tollakba integrált nyomásérzékelő került, amely ellenőrizhetőbbé és pontosabbá teszi az új tartalmak bevezetését. A három új vezérlőgomb – és köztük az előre- illetve hátralapozó funkció – pedig valószínűleg egyszerűbbé teszi a használatot.

Szintén ezt a célt szolgálja egy seregnyi szolgáltatás, így például az integrált táblagép funkció, a beprogramozott prezentációvetítő üzemmód, valamint a könnyen hozzáférhető multimediális lejátszó funkció pedig úgy is elérhető, hogy a Big Padet nem csatlakoztatják számítógéphez. Amennyiben készenléti üzemmódban parkoltatják a kijelzőket, akkor a bekapcsolást követően azonnal munkára készek, ami jól jöhet a a dinamikusan változó körülmények között dolgozó és kivételes helyzetekben ad hoc találkozókat szervező munkacsoportok számára. A két modell 2014 tavaszától vásárolható majd meg, árukról egyelőre nem szolgált semmilyen információval a gyártó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Előzmények

Hirdetés