Hirdetés

Limitált kiadású Scythe Ashura Shadow a 10. születésnap alkalmából

Hirdetés

A Scythe-ot 2002. novemberében alapították Tokió egyik népszerű negyedében, az Akihabara Electric Townban, ahol eredetileg a számítógép alkatrészek és egyéb elektronikai eszközök árusításával foglalkoztak. Az ok, amiért a vállalat nem tavaly ünnepelte 10. születésnapját, hogy csak egy picivel később kezdtek el passzív és alacsony zajkibocsátású, valamint egyéb PC-s kiegészítőkkel foglalkozni, mely piacon mind a mai napig aktív szereplőnek számítanak. Ennek örömére egy limitált kiadású CPU-hűtőt dobtak a piacra, mely az Ashura Shadow névre hallgat.

Az erősen korlátozott példányszámban készülő termék alapja a nemrég részletesen bemutatott Scythe Ashura, melyhez képes a Shadow legnagyobb újítása az eloxált fekete külső, mely még jobban harmonizál a változatlan paraméterekkel érkező, 140 milliméter átmérőjű GlideStream PWM ventilátorral. Bár a gyártó állítása szerint az újdonságon apróbb változtatásokat is végrehajtottak a jobb teljesítmény érdekében, ez a technikai paramétereken nem látszik. Maradt a hat darab 6 milliméter vastag (ezúttal nikkelezett) hőcső, és persze az alumínium lamellák, valamint a tükörsimára csiszolt réztalp is megmaradt, illetve változatlan a 750 grammos tömeg és a 145 x 65 x 161 mm-es kiterjedés, azaz a torony felépítés is.


[+]

A limitált kiadású, Intel LGA775, LGA1150, LGA1155, LGA1156 és LGA1366, illetve AMD Socket AM2, AM2+, AM3, AM3+, FM1 és FM2 foglalatokat alkalmazó alaplapokra egyaránt felszerelhető változat technikai paramétereit tekintve erősen limitált újdonságokkal kecsegtet, de ez az árában is tükröződik, ugyanis csupán 3 euróval kérnek érte többet (37,5 helyett 39,5 euró), mint a normál kiadásért.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés