Hirdetés

Scythe ACB-TYPE3 lapraszerelt plexi ház tesztelőknek és buherátoroknak

A japán hűtőspecialista, a Scythe egy olyan számítógépházzal rukkolt elő, amely bár első pillantásra egy átlagos midi torony paramétereivel rendelkezik, azonban nem feltétlenül azzal a céllal született, hogy hosszú évekig ugyanaz a konfiguráció porosodjon benne. Az ACB-TYPE3 egy olyan speciális plexi ház, amely teljesen nyitott felépítésű, mely a légáramlás szempontjából sem utolsó, de értelme inkább abban keresendő, hogy elsősorban tesztkörnyezetbe vagy olyan felhasználóknak ajánlja a gyártó, akik napi rendszerességgel matatnak a hardverkomponensek között.


[+]

Az egész szerkezet 5 mm-es plexilapokból készült, így a láthatóságot lényegében semmi nem gátolja, ugyanakkor mivel minden a szem előtt van, nem lesz könnyű feladat a kábelek esztétikus elrendezése (bár ennek érdekében számos rést és nyílást hasítottak a műanyag alkatrészeken).


[+]

Az ACB-TYPE3 mérete 368 x 270 x 347 mm, anyaghasználatából fakadóan tömege pedig mindössze 2,6 kg. Vízszintes alaplaptálcája ATX, microATX és Mini-ITX formátumú deszkákat fogad, mely elrendezés maximum 190 mm magas processzorhűtő és bármilyen hosszú videokártya rendszerbe illesztését teszi lehetővé.


[+]

Az alsóbb régióba 3 x 5,25”-es, 3 x 3,5”-es és 2 x 2,5”-es meghajtóhelyet alakítottak ki, így az adattárolók, optikai meghajtók és esetleges vezérlőpanelek elhelyezése sem okozhat majd gondot. A Scythe ACB-TYPE3 körülbelül 85 dolláros árcédulával hamarosan érkezik, további érdekessége pedig hogy lapraszerelt állapotban kerül fel majd a boltok polcaira, így csomagolása egy LCD monitor vagy egy laptop dobozának méreteivel vetekszik, összeállítása a felhasználó feladata.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés