Prémium kategóriás fejhallgatóval állt elő a Samsung

A Samsung bejelentette, hogy hazánkban is piacra dobja a Level családba tartozó új fej- és fülhallgatóit, köztük pedig az Over fantázianevű prémium kategóriás modellt. A termék áráról és a boltokba kerülés dátumáról sajnos nem szolgált pontos információkkal a gyártó.

Samsung Level Over
Samsung Level Over [+]

Azt viszont elárulták, hogy a készülék 50 mm-es dinamikus meghajtója neodímium mágnesből készül, amely az átlagos mágneseknél 30 százalékkal erősebb, ennek köszönhetően elméletileg mélyebb, természetesebb hangzást biztosít. A biocellulózból készült élmentes kialakítás meggátolja a membrán és a keret közti rezonanciát, így szüntetve meg az esetleges recsegést. A terméket ellátták egy hibrid, aktív zajszűrő technológiával, amely a cég állítása szerint igen hatékonyan szűri meg a fejhallgatón belülről és a külső mikrofonról érkező hangokat.

Samsung Level Over
Samsung Level Over [+]

A 3,5 milliméteres csatlakozón kívül a Bluetooth vezeték nélküli adatátviteli eljárás segítségével is eljuttathatóak rá a különféle hanganyagok. Akkumulátora bekapcsolt zajszűrő mellett 15 órányi működésre elegendő energiával képes ellátni, ám ha valaki likvidálja ezt a szolgáltatást, akkor ezt az időintervallumot megduplázhatja. A modellhez a Play áruházon vagy a Samsung Apps-on keresztül egyszerűen letölthető egy mobil eszközök mellé szánt alkalmazás, a Samsung Level. Ebben többek között 25 előre beállított hangprofil kapott helyet, illetve tartalmaz egy intelligens hangerőszabályzót, amely az esetleges halláskárosodástól óvja meg a felhasználókat, valamint egy szövegfelolvasót is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés