Végre Magyarországon is elérhetők a Samsung különleges Frame tévéi!

A készülékek kávája cserélhető, speciális szoftveres támogatással rendelkeznek, és akár hagyományosra nagyon hasonlító faliképként is használhatóak.

A Samsung tavaly mutatta be a különleges The Frame televíziócsaládját, azonban első körben csak kevés, kiemelt országban lehetett megvásárolni a modelleket. Most végre eljött az idő, hogy a cég hazánkba is elhozza ezeket a tévéket, amelyek kétségkívül érdekes színfoltot jelentenek a mostanra hatalmasra duzzadt termékóceánban.

Samsung The Frame
Samsung The Frame [+]

Az 55 (ajánlott fogyasztói ár: 599 000 forint) és 65 hüvelykes (ajánlott fogyasztói ár: 799 000 forint) változatban elérhető sík modellek ugyanazt tudják, mint egy hagyományos prémium kategóriás Samsung LED LCD tévé. Ennek megfelelően biztosítják a 4K-s HDR tartalmak megjelenítését, és nem hiányzik belőlük a saját fejlesztésű Tizen smart platform sem. Emellett azonban használhatóak úgynevezett Művészeti módban is. Ilyenkor egy állókép jelenik meg a képernyőn, aminek fénye a beépített fényérzékelő révén teljesen igazodik a külső fényviszonyokhoz, mégpedig úgy, hogy a lehető legjobban beolvadjon a készülék a környezetébe. A képeket a felhasználó rátöltheti az USB-n vagy hálózaton keresztül, de ami sokkal izgalmasabb, hogy lehet válogathat az úgynevezett Art Store több, mint ezer darabos kínálatából. Ezek között megtalálhatók világhírű műalkotások is, sőt, a különféle extra információkat tartalmazó metaadatok sem hiányoznak, aminek köszönhetően érdekességeket lehet olvasgatni a képekről, az adott korszakról, a keletkezés körülményeiről.

Samsung The Frame
Samsung The Frame [+]

A Frama tévék dizájnban is újat nyújtanak a megszokott megoldásokhoz képest. A hagyományos képkeretet idéző extra káva ugyanis mágnesek révén tapad a tévéhez, és ezáltal könnyedén el is távolítható, így egy másik színűre (fekete, fehér, tölgy- és diófa) cserélhető. A dobozukban az alapkiszerelés részeként megtalálható egy fali konzol, amelyért egyébként külön kell fizetni, emellett a készülékekhez beszerezhetők különféle állványok is.

A Frame televíziók a hagyományos értékesítési csatornákon keresztül nem vásárolhatók meg, ha bárki érdeklődik a modellek iránt, akkor a Samsung Értékesítési Szolgáltatását kell közvetlenül megkeresnie (0680-726-78-64). A készülékek először a Szépművészeti Múzeum Román Csarnokában tekinthetőek meg élőben, amely 73 év után nyitotta meg ismét a kapuit a nagyközönség előtt. A múzeum gyűjteményéből gondosan válogatott magyar és külföldi festményeket, két hétig az 5 darab Frame tévén keresztül tekintheti meg a Román Csarnokba látogató közönség.

Előzmények

Hirdetés