Hirdetés

Sokrétű Type-C-s dokkoló érkezett a Belkin színeiben

A 2,5 gigabites LAN-nal szerelt modellen 9 port és kétféle kártyaolvasó van, ráadásul laptopunk állványaként is funkcionálhat.

A Belkin a közelmúltban egy USB Type-C-s dokkolóval bővítette kínálatát, amit Universal USB-C 11-in-1 Pro Dock néven listáznak, és a (nettó) 200 dolláros árszintre pozicionáltak.

A 25,9 cm széles, 8,9 cm mély, illetve 2,29 cm magas konstrukció hátulján egy Kensington zár, egy SD, meg egy microSD kártyaolvasó, két 10 Gbps-os USB 3.2 Gen2 Type-A kapu, két USB 3.2 Gen2 Type-C aljzat (az egyiküket 100 wattnyi töltés közvetítésére készítették fel), két HDMI kimenet (az egyik 60, a másik pedig 30 Hz-et tud 4K mellett), egy 1080p-ig kompetens, 15 tűs D-Sub csatoló, egy 2,5 gigabites Ethernet, valamint egy 3,5 mm-es kombójack található. Az egyben notebook állványként is bevethető, Silicon Motion technológiára épülő megoldás Type-C-s tápkábele a középvonalból sarjad, és legfeljebb három kijelzőt képes kezelni, noha ezekből csak egy használhat 3840x2160 pixeles felbontást.


[+]

A Windows, macOS és ChromeOS operációs rendszerekkel egyaránt kompatibilis szerkezet már kosárba rakható a gyártó webshopjában, de persze a cég disztribúciós partnereinek felhozatalában szintúgy megjelenik majd.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés