Rózsaszínben is elérhető a Razer BlackWidow V3 billentyűzet

A gyártó által gyakran használt Quartz Pink szín a tavalyi év végén bemutatott mechanikus billentyűzet esetében is választható opció lett.

Hirdetés

Tavaly októberben mutatta be a Razer BlackWidow szériájának legújabb tagját, a V3-at, melyről akkor minden elérhető információt összegyűjtöttünk. Most ismét emlegetnünk kell a modellt, ugyanis bemutatkozott a BlackWidow V3 Quartz Pink változat, mely szín már több eszközüknél is megjelent és főleg a női nem képviselői használják előszeretettel.


[+]

A billentyűzet specifikációit tekintve megegyezik az alapmodellel és természetesen a Chroma rendszerrel kompatibilis RGB világítás sem maradhatott ki belőle. Fontos megjegyezni, hogy csak a teljes kiosztású verzióból választható Quartz Pink kivitel, ebben az esetben pedig be kell érnünk a Razer zöld mechanikus kapcsolóival, amennyiben a TKL kialakítás vagy a Razer Yellow switch fontos számunkra, kénytelenek leszünk a fekete modellt választani.

A Razer BlackWidow V3 Quartz már rendelhető a gyártó weboldaláról, vételára az alapmodellhez képest változatlan, 139,99$.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés