Hirdetés

RATOC USB 3.0 HDMI adapter

Hirdetés

Mostanság egyre több olyan adapter lát napvilágot, melyek egy szabad USB 3.0 port felhasználásával a külvilág felé egy (vagy több) HDMI csatlakozót szolgáltatnak, így asztali számítógépekhez vagy laptopokhoz több monitort is csatlakoztathatunk, mint azt egyébként a videokártya kimenetei lehetővé tennék.

A választékot most a RATOC bővítette egy apró, mindössze 42 x 64 x 14 mm-es és 26 grammos dobozkával, mely egyetlen HDMI kimenet előállítására képes. A megfelelő teljesítmény eléréséhez célszerű USB 3.0 portot igénybe venni, de az eszköz az USB 2.0 szabványú aljzatokkal is kompatibilis, ekkor viszont magasabb felbontásokban a korlátozott sávszélesség miatt nem lesz valami folyamatos a kép.

Belsejében a DL-3500 DisplayLink lapkakészlet dolgozik, mely maximum 2048x1536 pixeles kimenetet produkál. Egyetlen USB 3.0 port (hub segítségével) elegendő sebességgel rendelkezik, hogy akár 6 monitort is ilyen formán meghajtson. A RATOC REX-USB3HDMI adapter valamikor március közepén érkezik 131 dollár körüli vételáron.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés