Hirdetés

Kompakt optomechanikus billentyűzet a Roccat fémjelzésével

A Vulcan termékcsalád gyarapodott egy utólag könnyedén ízlésünkhöz igazítható, kétféle színben begyűjthető modellel.

A Roccat legfrissebb 65 százalékos, állítható dőlésszögű klaviatúrája Vulcan II Mini néven mutatkozik be, és a lebegő dizájn elkötelezett híve.


[+]

Az eloxált alumínium fedőlapos megoldás lineáris karakterisztikájú Titan II Red optomechanikus kapcsolókat kapott, amelyek 3,6 mm-es úton járnak és 1,4 mm-en regisztrálják a leütést, miközben aktuációjukhoz 45 gF erőkifejtés szükségeltetik, így papíron eléggé hasonlatosak a Cherry MX Speed Silverekhez (3,4/1,2 mm, 45 gF). A switch-ekre alacsony profilú, enyhén kontúros kupakok kerültek, de ezeket utólag tetszés szerint cserélhetjük másra, ugyanis klasszikus Cherry száron (+) trónolnak.


[+]

A 4 MB-os fedélzeti memória öt profil eltárolását teszi lehetővé, és természetesen a gombonként címezhető AIMO RGB fényjáték sem maradhatott ki a képletből. Az úgynevezett Smart Keys megvalósításnak hála a másodlagos funkcióval rendelkező gombok LED-ekkel tájékoztatják arról a felhasználót, hogy épp melyik réteg aktív, ami a redukált méret miatt hasznos adalék.


[+]

A sztenderd 1,8 méter hosszúságú, leválasztható USB Type-C/Type-A kábel fonott kivitelű, és magától értetődő módon az 1000 Hz-es polling rate sem hiányzik a szoftverként Roccat Swarmot használó, cakkpakk 542 grammot nyomó eszköz repertoárjából. A feketében és fehérben egyaránt választható, US ANSI kiosztású tasztatúra vételárát 150 euróban állapították meg.


[+]

Előzmények

Hirdetés