A HyperX nyomdokain járva most a PowerColor környékezte meg a Ducky-t

A kollaboráció eredménye egy Red Devil színekben mutatkozó, kompakt billentyűzet lett.

A HyperX után a PowerColor sem hagyhatta ki a lehetőséget, hogy a népszerű Ducky-val közös projektbe fogjon, és ennek az együttműködésnek a lebegő dizájnú PowerColor x Ducky One 2 SF klaviatúra lett a gyümölcse. A Kingston almárkájának fémjelzését élvező modellhez képest akad némi változás, ugyanis a fekete-pirosban feszítő újdonság nem 60, hanem 65 százalékos kivitelű, és a lineáris karakterisztikájú HyperX Red (Kailh?) kapcsolókat is a kispadra küldte, hogy az IP56-os minősítést élvező Kailh BOX White (kattogós), illetve Brown (taktilis, csendes) switch-ek léphessenek a rivaldafénybe.


[+]

Az US ANSI és UK ISO kiosztással, valamint gombonként címezhető fényjátékkal érkező típus szokás szerint kettős fröccsöntésű, OEM profilos PBT kupakokat kapott, és bónuszként színes billentyűsapkákat, egy jobbfajta kupakszedő csipeszt, meg egy, a köztudatból méltatlanul kikopott porvédőt adnak hozzá pluszban. Az extra szett fekete tagjai (Spacebar, Esc, Del, PgUp, PgDn) arra az esetre kerültek a pakkba, ha a SEAZK néven ismert tajvani utcai művész graffitijeivel díszített verziók helyett amelyek lézerrel gravírozott ABS plasztikból készültek a visszafogottabb megjelenést favorizálnánk. A különböző médiavezérlők/funkciók az Fn + [gomb(ok)] kombinációkkal érhetők el, és ahogy az a "kacsás" perifériáknál általános, a makrózáshoz sincs szükség semmilyen szoftverre.

Az alapvetően NKRO-s, 635 grammot nyomó tasztatúra dőlésszöge három állásban szabható meg, és a hasán ott figyelnek az asztallapon történő csúszkálást megakadályozó gumitappancsok, továbbá a márkára jellemző DIP reteszkapcsolók. A leválasztható USB Type-C/Type-A kábel nem visel harisnyát, csak szimplán gumírozott, de ezt nem tudjuk a szemére vetni. Árat nem említ a brosúra, viszont úgy hisszük, hogy nem nagyon lövünk mellé, ha 50 000 forint körüli összegre tippelünk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés