Rendelhető a HyperX Cloud Alpha S

A virtuális térhangzással felvértezett headsetet már a Computexen is megcsodálhattuk, de most végre a vásárlók is megnézhetik saját kezükből.

Az idei Computexen több érdekességet is láthattunk a HyperX újdonságai közt, amelyek nagy része még nem volt kapható, a Cloud Alpha S azonban most végre lekerül erről a listáról, ugyanis már hivatalosan is megvásárolható a gyártó partnereitől. A virtuális 7.1-es térhangzással is ellátott, lecsatlakoztatható mikrofonos gamer fejhallgató különlegessége, hogy a 13 és 27 000 Hz közötti hangtartományban működő 50 milliméteres hangszórók háza két-két kamrára lett felosztva, így elkülönítve a mély hangokat a közép és magas tartományoktól, a basszus intenzitását pedig egy háromállású retesszel tudjuk szabályozni mindkét oldalon.


[+]

A mikrofonnal együtt 321 grammos fejhallgató váza alumíniumból készült, míg az over-ear kialakítású, memóriahabos fülpárnák műbőr borítást kaptak. Utóbbit szerencsére nem kötelességünk elviselni, a dobozban ugyanis találunk egy pár szövetborítású fülpárnát is, amely a melegebb időszakban fog jól jönni. Az extra szivacsok mellett a tartozékok listáját gazdagítja még egy hordtáska és egy 2 méter hosszú, USB csatlakozóban végződő jackhosszabbító is, amely egyben egy olyan a vezérlőegység, amivel a hangerőn kívül a játék és a voice chat egyensúlyát is szabályozhatjuk.

A HyperX Cloud Alpha S európai ára 120 euró.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés