Hirdetés

Razer perifériák a TRON világából

A TRON, a mozinézők közt kultuszfilmmé vált sci-fi lassacskán a harmadik X-et is betölti, hiszen 1982-ben mutatták be. Idén télen pedig a rajongók nagy örömére érkezik a film folytatása, a TRON: Legacy, ami már a kor kívánalmainak megfelelő formában, a legmodernebb CGI-jal készül, természetesen 3D-ben.

A Razer ezt ki is használta – és milyen jól tette. A legutóbbi Star Craftos eszköze után most  néhány TRON-témájú perifériával bővítette kínálatát, együttműködve a filmet kiadó Disney-vel. Az új termékek közt egy billentyűzetet, egy egeret és egy egérpadot találunk, amik megjelenésükkel valóban kiválóan idézik a filmben szereplő számítógépes világot.

A billentyűzet lecsatlakoztatható numerikus paddal van ellátva, chiclet stílusú kialakítású (Hyperesponse) gombjai pedig programozhatók. Ellátták továbbá egy-egy fülhallgató kimenettel és mikrofon bemenettel is. Az ára 150 dollár.

A TRON egér is tetszetős dizájnt kapott, ugyancsak világoskék fény világítja meg. Lézer szenzora maximálisan 5600 dpi-s felbontásra képes, hét darab Hyperesponse gombbal rendelkezik, a számítógéphez pedig nagyjából két méteres, fonott borítású USB kábelén csatlakoztatható. Az egérért 100 dollárt kérnek.

Végül az egérpadot is érdemes megtekinteni, amely nagy precizitást igénylő feladatokhoz is alkalmas, így játékokhoz is kiválóan használható. Ez is kéken fénylik, a TRON egérrel megvásárolva pedig 130 dollárt kell fizetni érte. A TRON-os szett a negyedik negyedévben lesz elérhető, valószínűleg a film és a hozzá készülő PC-s játék bemutatója előtt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés