Új Razer BlackShark headsetek jöttek, főleg konzolokhoz

A számítógéppel is összepárosítható újdonságok között vezetékmentes és kábeles példány egyaránt akad.

A Razer bemutatta legújabb, 2,4 GHz-es HyperSpeed rádiót, illetve 5.2-es Bluetooth kapcsolatot használó headsetjeit, amelyeket elsősorban a Microsoft és a Sony konzoljaihoz készítettek, de PC-vel, Mac gépekkel, okostelefonokkal, tabletekkel vagy handheld masinákkal ugyancsak működésre bírhatók.

[+]

A BlackShark V2 Pro for PlayStation, valamint BlackShark V2 Pro for Xbox névre hallgató, 320 grammos megoldások 50 mm-es TriForce Titanium sugárzói a 12-től 28 000 Hz-ig terjedő frekvenciaválasz-tartományban dolgoznak, és 32 ohmos impedanciájukhoz 100 dBSPL hangnyomás társul. Az AAC és SBC kodekeket támogató, feketében vagy fehérben egyaránt választható perifériák vese iránykarakterisztikájú mikrofonjának szára amellett, hogy hajlítható, le is választható, és a pop filter alatt rejtőző kapszulájuk 100-tól 10 000 Hz-ig kompetens, miközben -42 dB-es érzékenységgel rendelkezik.

[+]

A PlayStation 5-höz tervezett változat a Tempest 3D Audio segítségével kecsegtet virtuális térhangzással, míg a Xboxok mellé szánt kivitel a Windows Sonic révén éri el ugyanezt. Mindkét verzió előre beállított profilokkal érkezik az Apex Legends, a Call of Duty, továbbá a Fortnite című alkotásokhoz, és a játék, illetőleg a hangkommunikáció egyensúlyát szoftver nélkül, közvetlenül az apparátuson szabályozhatjuk.

[+]

A zárt kialakításból kifolyólag passzív zajszűrést ígérő, memóriahabos fülpárnákon lélegző szövet feszül, de a fémmagos fejpántról sem hiányzik a vaskos párnázás, a kezelőszervek pedig a bal oldali készülékházon sorakoznak. Az USB Type-C aljzaton keresztül tölthető akkumulátor legfeljebb 70 órára elegendő tartalékokat tárol, noha konzolokkal 48 óra jelenti a plafont, és a dongle szintén USB Type-C csatlakozót kapott.


[+]

A 2 évre szóló garanciával 220 euróra árazott termékpárnak léteznek szerényebb, 3,5 mm-es jackben végződő vezetékkel ellátott variánsai is, amiket BlackShark V2 X for PlayStationnek és BlackShark V2 X for Xboxnak hívnak. A műbőrbe bugyolált (újfent memóriahabos) fülpárnákkal szállított, akkumulátor híján némileg könnyebb modelleket 60 euró ellenében dobhatjuk kosárba.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés