A Rainbow Six rajongókat vette célba a Razer új headsetje

A vezetékmentes BlackShark V2 Pro áll a rajtvonalhoz a népszerű FPS színeiben.

Hirdetés

A Razer bemutatta egy már piacon lévő wireless fejhallgatójának külsőleg felfrissített változatát, a BlackShark V2 Pro Six Siege Special Editiont. Ahogy az a névből adja magát, a narancssárga részletekkel feldobott, fehér/fekete perifériát a Tom Clancy's Rainbow Six Siege motívumai díszítik, de a PC-vel, Mac gépekkel, illetve PlayStation és Nintendo Switch konzolokkal összepárosítható megoldás "motorházteteje" alatt minden a régiben maradt.


[+]

A 100 dBSPL hangnyomású, 50 mm-es, THX Spatial Audio támogatással felvértezett TriForce Titanium sugárzók frekvenciaválasz-tartománya 12 és 28 000 Hz közé esik, impedanciájuk 32 ohm. A szuperkardoid mikrofon nem csak hajlékony szárú, de le is választható, és a 100 és 10 000 Hz közti hangok felvételére képes, míg érzékenysége -42 dB. A kezelőszervek a bal oldali hangszóróházra kerültek, miközben a lélegző, memóriahabos fülpárnákra szellőző textilborítást húztak.

[+]

Az egy töltéssel legfeljebb 24 órás használati időt ígérő, 2,4 GHz-es HyperSpeed kapcsolattal dolgozó, 320 grammos eszköz mellé egy 1,3 méter hosszú, 3,5 mm-es jack csatlakozóban végződő kábel is jár. A már megvásárolható státuszban lévő, 2 éves garanciával értékesített termék árával sem variáltak a szimpla fekete modellhez képest, ugyanis még mindig 200 dollárt kérnek érte a kasszánál.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés