MartinLogan Mikros 70 IEM fülhallgató mobilis audiofileknek

Hirdetés

Az extravagáns audiofil berendezéseiről ismert MartinLogan bejelentett egy IEM (in-ear) fülhallgatót, mely a Mikros 70 nevet viseli, és a gyártó saját elektrosztatikus hangfalai ihlették. Már első pillantásra világos, hogy jelen esetben nem egy fröccsöntött műanyagdarabról van szó, amit prémium termékként próbálnak eladni, ugyanis a készülékház feketére anodizált alumíniumból és szintén feketére fényezett fém zárósapkából áll, amely esztétikum, hangminőség és zajszigetelés szempontjából is igen áldásos megoldás.


[+]

Belsejükben 6,6 mm-es meghajtók lapulnak, amelyek 8 és 19 000 Hz között képesek reprodukálni a hangokat, valamint a jel erőssége miatt sem kell aggódni, mert az impedancia mindössze 22 ohm. A 13,4 grammos füles kábelén természetesen ott figyel a manapság már szinte alapkövetelménynek számító távvezérlő egység, amely egy fedélzeti mikrofont is tartalmaz, így például Apple termékekkel headsetként is használható, de sok más okostelefon, tablet és médialejátszó is kompatibilis ezzel a megoldással.


[+]

Gumírozott vezetéke csavarodásmentes, így akkor sem kell hosszú perceken keresztül hámozni a fülhallgatót, ha esetleg csak hanyag eleganciával zsebünkbe, vagy táskánkba gyűrtük. A madzag végén 90 fokban megtört 3,5 mm-es aranyozott jack csatlakozó található, ebből is a headseteknél szokásos négyszegmenses kialakítású.


[+]

A MartinLogan nem kevesebb, mint 5 pár különböző méretű és formájú szilikon betétet mellékel a csomagban. A cég állítása szerint az adott fülformához passzoló darab kiválasztásával közel tökéletes zajszigetelés érhető el, így tömegközlekedésen és egyéb zajos környezetben is élvezhetjük kedvenc muzsikáinkat a halláskárosodás kockázata nélkül. A jobb és a bal fülbe helyezhető hangszórót a felirat mellett egyes betétek esetén egyszerű színkódok különböztetik meg. A gyártó egy kompakt hordtáskát is ad a fülhallgató mellé, amely szállítás közben biztonságban tartja a nem kifejezetten olcsó portékát.


[+]

A MartinLogan Mikros 70 IEM fülhallgató még ebben a hónapban elérhetővé válik, vételára 150 dollár lesz.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés