A PowerColor elhúzta a mézes madzagot az új Navi frontján

Valószínűleg még hó vége előtt megjelenik a referencia kiszereléssel szakító Radeon RX 6800 XT Red Devil.

Hirdetés

Végre eljött az idő, hogy vethetünk egy pillantást a PowerColor Red Devil szériás, 16 GB-os Radeon RX 6800 XT Limited Editionre, ami első blikkre meglehetősen impozánsnak tűnik. Most már semmi kétség nem fér ahhoz, hogy az egyedileg tervezett, igen masszív, fekete-piros színvilágú hűtés három ventilátorral operál és némi hangulatvilágítást is kapott, melynek eredményeképp a kártya szemből egy vicsorgó száj látképét idézi.


[+]

Azt még nem tudni, hogy a LED-ek címezhetők lesznek-e vagy csupán a vörös-narancs világítás (amúgy szemrevaló) kombinációjában pislákolhat a vezérlő, és az is kérdéses, hogy a képen látható limitált kiadástól pontosan miben fog különbözni a "hétköznapi" verzió. Ez a differencia megnyilvánulhat a szóban forgó fényorgonában, az órajelekben, a dobozban mellékelt apróságokban, esetleg a korlátozott példányszámban egyaránt, igaz az utóbbi spekuláció kicsit magas labda mostanában a VGA-k halmazában.


[+]

Az RDNA 2 architektúrára épülő VGA ajánlott fogyasztói árát 650 dollárban határozták meg, ám ez a referenciadizájnt követő megoldásokra vonatkozik, szóval az biztosra vehető, hogy a Vörös Ördög ennél többet fog kóstálni. A fejlesztés némileg később, november 25-én debütál – már ha lehet hinni a szóbeszédnek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés