Futurisztikus külsejű, vezetékmentes gaming headset a Philips műhelyéből

A háromféle csatlakozási lehetőséggel megáldott, térhatású hangokat ígérő konstrukció a 100 dollár alatti szegmensbe érkezett.

A Philips egy DTS Headphone:X 2.0-s, virtuális 7.1-es térhangzás produkálására képes wireless headsetet mutatott be, ami főként a játékos kedvű felhasználókat vette célkeresztjébe.


[+]

A TAG5106BK/00 típusjelű megoldás 50 mm-es neodímium sugárzói a jó öreg, 20-tól 20 000 Hz-ig terjedő frekvenciaválasz-tartományban működnek, és 101 dB-es hangnyomásukhoz 32 ohmos impedancia társul. Az 5.2-es Bluetooth technológiával vagy dongle segítségével 2,4 GHz-es rádióval kumminkáló fejhallgató kábeles móddal ugyancsak rendelkezik, és a 3,5 mm-es jack csatolónak hála a PC mellett konzolokkal, valamint mobileszközökkel egyaránt széles körben kompatibilis. A memóriahabos fülpárnákon műbőr huzat feszül, zajszűrős kardioid mikrofonjának szára igény szerint hajlítható, de ezt, ha nem volna rá szükségünk, akár le is csatlakoztathatjuk.


[+]

A készülékházakon – melyek közül az egyik természetesen otthont ad a kezelőszerveknek – fénycsík található, amely piros, zöld, illetve kék színekben pislákolhat, továbbá pulzáló effektet is tud, és ha lekapcsoljuk a fényeket, nagyjából 45 órás üzemidőre számíthatunk a beépített akkumulátortól. A termékért 75 fontot kell leszurkolnunk a pénztárnál.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés