Csontrezgéses fülhallgatóval támad a Philips

A Philips GO A5608 nevű termék fejlesztése során gondoltak a sportolókra is.

A Philips bejelentette, hogy egy kifejezetten érdekes eszközzel bővíti fülhallgatóit a GO családba tartozó A5608 típusszámú termék személyében. Ez a készülék a csontrezgéses technológiát alkalmazza, azaz nem a fülbe kell dugni, hanem a fülkagyló közelébe kell helyezni. A masina a csontok rezegtetésével juttatja el a hangokat a hallószervbe. E megoldás nem újdonság, viszont a korábbi változatokban gond volt a hangminőséggel, elsősorban a basszusokkal, de a vállalat azt ígéri, hogy ezt ennél a modellnél megoldották - azaz szerintük a hangzás remek, a készülék akár zenehallgatásra is gond nélkül használható.

Philips GO A5608
Philips GO A5608 [+]

A Philips GO A5608 részét képezi egy nyakpánt is, amely sötétben világíthat, ez pedig nagy segítség lehet azoknak, akik este, szabadtéren sportolnak. A készülékre a tartalmak vezeték nélküli úton, Bluetooth 5.3 kapcsolat révén juttathatóak el, és természetesen rendelkezik integrált mikrofonnal is, így headsetként is bevethető.


[+]

Akkumulátora hat órányi üzemidőt szavatol, és negyedórányi töltéssel egy órára elég energia pumpálható belé. A Philips GO A5608 megkapta az IPX5 minősítést, azaz nem lesz semmi baja, ha megázik, de azért úszkálni nem lehet elvinni sajnos. A terméket a Philips rendezvényén egyébként a gátfutó legenda Colin Jackson méltatta, szerinte kifejezetten jól és kényelmesen használható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés