Prémium kategóriás, Android alapú Philips tévé érkezik

Hirdetés

A Philips bejelentette, hogy az év harmadik negyedévében, egyelőre még ismeretlen áron piacra dobja a felsőkategóriás 65PUS9809 típusjelzésű televíziót. A 65 hüvelykes LCD készülékbe a gyártótól kapott információk értelmében négy oldalas Ambilight rendszer került. Két 15 wattos hangsugárzóval látták el, és jár mellé egy 30 wattos maximális teljesítményt kínáló, vezeték nélküli úton csatlakoztatható mélysugárzó is.

Philips 65PUS9809
Philips 65PUS9809 [+]

Az Ultra High Defintition felbontású, HDMI 2.0 csatlakozókkal felszerelt tv a HEVC kódolási szabvány kezelését nem támogatja, ami azt jelenti, hogy az online videotékákból (pl. Netflix) származó tartalmakkal nem boldogul. A háromdimenziós videók megjelenítését biztosítja, amihez az aktív shutteres képalkotási módszert használja. Megkapta a vállalat Perfect Pixel Ultra HD névre hallgató, képjavító, képmódosító eljárásokat tömörítő csomagját, ami többek között tartalmaz egy 1200 hertzes képfrissítési rátát biztosító interpolációs technológiát, emellett az Ultra Resolution révén képes az alacsonyabb felbontású filmek, műsorok felskálázására is.

Philips 65PUS9809
Philips 65PUS9809 [+]

Android 4.2.2 (Jelly Bean) alapú smart rendszert kapott, így a felhasználó netes alkalmazások milliói közül választhat. Azt viszont a cég egyelőre nem árulta el, hogy a jövőre a boltokba kerülő Android TV platformra frissíteni lehet-e majd a szoftvert.

Előzmények

Hirdetés