Hangprojektoros MiniLED tévével lép színre a Philips

A Philips 9636 modellbe 1024 egyedileg vezérelhető LED zóna került.

Az idei évben több nagy gyártó is színre lép MiniLED háttérvilágítású televízióval, és a Philips bejelentette, hogy ők is erre az útra lépnek. A vállalat legnagyobb tudású, ilyen technológiát alkalmazó készüléke a Philips 9636, amely 65 és 75 hüvelykes méretben lesz elérhető a második negyedévtől, egyelőre még ismeretlen áron.

A készülékbe 1024 egyedileg vezérelhető LED csoport került, amely remek kontrasztarány és pontos HDR (HDR10, HDR10+, HDR10+ Adaptive, Dolby Vision) megjelenítést biztosít. A VA paneltechnológiára épülő tévé maximális fénysűrűsége 2000 cd/m², a maximális képfrissítési ráta 120 Hz, továbbá a felsőházban manapság általánosnak számító gémer funkciók sem hiányoznak. A modell megkapta a cég saját 5. Generációs P5 AI képfeldolgozó processzorát, és az átlagosnál komolyabb hangrendszerrel látták el.

A 3.1.2 csatornás, állványra épített hangprojektort a Bowers and Wilkins fejleszti és gyártja, ez pedig támogatja a Dolby Atmos anyagok megszólaltatását is. A Philips 9636-ból természetesen nem hiányzik a Philips exkluzív Ambilight technológiája, amelynek egy négyoldalas változata került be a készülékbe.

Előzmények

Hirdetés