Újabb 7.2-es Pioneer AV erősítő a láthatáron

A japán cég bejelentette, hogy egy újabb, különféle kiegészítő funkciókkal felvértezett házimozi erősítőt dob piacra május végén. Azt is lehet tudni, hogy a VSA-922 típusjelzésű modellért várhatóan 1000 dollárt kérnek majd el.

Pioneer VSA-922
Pioneer VSA-922

Ezért az összegért cserébe a 7.2-es eszköz csatornánként 180 wattos teljesítmény leadására képes. Beépített médialejátszója biztosítja az USB-porton vagy vezeték nélküli kapcsolaton keresztül eljuttatott MP3, WMA, AAC, WAV és FLAC zeneszámok  megszólaltatását. A DLNA kompatibilis termék támogatja az Apple-féle AirPlay adatátviteli technológiát, és képes internetes rádiók közvetlen elérésére a beépített Wi-Fi vagy az Ethernet csatlakozó segítségével.

Megkapta vállalat saját hangkalibrációs rendszerét, a Multi-Channel Acoustic Calibration System-et, amely egy kissé érthetetlen módon állítólag képes a képminőség feljavítására is, de ezt nem fejtették ki bővebben. A szintén integrált Smoother Stream funkció feladata, hogy a streamelt videotartalmak képzaját csökkentse. A 24p kompatibilis modell egy letölthető alkalmazás segítségével okostelefonokról is vezérelhető, HDMI csatlakozói pedig támogatják az ARC (Audio Return Channel) eljárást is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés