2017. október 17., kedd

Útvonal

Hírek » TV & Audió rovat

Sokoldalú középkategóriás házimozi erősítő az Onkyotól

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A 7.2-es Onkyo TX-NR555 támogatja az objektumalapú hangszabványok kezelését, és az új AccuReflex kalibrációs technológiát is tudja.

Hirdetés

Az Onkyo 600 dolláros (nagyjából 170 000 forintos) áron dobja majd piacra 2016 áprilisában középkategóriás házimozi erősítőjét a TX-NR555 típusjelzésű modell személyében. A vállalat amerikai weboldaláról származó hivatalos technikai specifikációk értelmében a 7.2-es eszköz maximális névleges kimeneti teljesítménye 140 watt (6 ohm, 1 kHz frekvenciaátvitel, 1% teljes harmonikus torzítás, 1 meghajtott csatornánál), folyamatosan pedig 80 watt leadására képes (8 ohm, 20 Hz-20 kHz frekvenciaátvitel, 0,08% teljes harmonikus torzítás, 2 meghajtott csatorna).

Onkyo TX-NR555
Onkyo TX-NR555 [+]

A modell támogatja a 4K/60 Hz videók továbbítását (HDMI 2.0a-n), a Dolby Atmos objektumalapú térhatású hangszabvány kezelését, és egy későbbi frissítést követően a DTS:x-t is. Ehhez kapcsolódik, hogy a termék megkapta az AccuEQ kalibrációs rendszer részeként érkező AccuReflex technológiát, amelynek feladata direkt a plafonról visszaverődő hangok feldolgozása és elemzése. Az Asahi Kasei AK4458 típusú digitális analóg konverterekkel felszerelt, beépített Wi-Fivel ellátott készülék támogatja az Apple AirPlay, Bluetooth és frissítést követően a Google Cast vezeték nélküli adatátviteli eljárások használatát is, illetve módot ad különféle internetes tartalmak, így például a Spotify közvetlen elérésére is.

Onkyo TX-NR555
Onkyo TX-NR555 [+]

Az ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével akár telefonról is irányítható AV erősítő vezérlését megkönnyíti a grafikus kezelőfelület, és egy később frissítés után állítólag képes lesz együttműködni a vezeték nélküli úton csatlakoztatható FireConnect protokollt használó hangfalakkal, hangsugárzókkal.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.