OLED-hónapot tart a HP

A CES-en már látott Spectre x360 15 mellett még egy OLED panellel szerelt notebook érkezik.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy a HP egyáltalán nem poénkodja el az új hónap kezdetét, notebook palettájuk bővítését látszólag nagyon is komolyan veszik. Kezdésnek bejelentették, hogy az idei CES-en mutogatott, OLED kijelzővel felszerelt Spectre x360 15 notebook április 19-étől megrendelhető lesz a gyártó weboldaláról, míg a viszonteladók közül először a Best Buy fogja forgalmazni az újdonságot, várhatóan májustól.


[+]

Az említett modell mellett még egy 360 fokban hajtogatható notebook várható a gyártótól áprilisban - ez a nem is olyan rég frissült Envy x360 szériát fogja erősíteni. A gép pontos specifikációi egyelőre nem ismertek, mindössze annyit lehet sejteni, hogy alapjukat valószínűleg az Intel Whiskey Lake sorozatú processzorai fogják adni.

Vajon ezt a panelt kapják az őj notebookok?
Vajon ezt a panelt kapják az őj notebookok? (forrás: AnandTech) [+]

A panelek típusát szintén homály fedi, de nagy összegben mernénk rá fogadni, hogy a Samsung által januárban beharangozott, 4K felbontású OLED megjelenítőről van szó, mely VESA DisplayHDR True Black minősítést kapott és a DCI-P3 színtér lefedésére is képes. Természetesen amint több információt tudunk az Envy x360 sorozat új tagjáról, azt mindenképp meg fogjuk osztani.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés