Whiskey Lake-re frissült a HP Spectre x360

Az amerikai vállalat legújabb modelljei egy webkamerát letiltó kapcsolót is kaptak.

Hirdetés

Az évente frissülő Intel processzorokkal együtt minden évben új HP notebookokat is kapunk, a Spectre x360 modell most bemutatott harmadik generációja már a harmadik a sorban. A 13 és 15,6 hüvelykes képátlójú kijelzővel elérhető kettő az egyben notebookok a két hónapja bejelentett Whiskey Lake kódnevű lapkára épülő processzorokra épülnek, egészen pontosan a Core i5-8265U és i7-8565U közül lehet választani. Ezt egészíti ki a legfeljebb 16 GB-nyi DDR4 memória és a maximum 512 GB kapacitású NVMe SSD.


[+]

Az ék alakú oldalsó szélek a lecsapott hátsó sarkokban futnak össze, a szögletes kivitelnek a dizájn mellett pedig funkciója is van, ide került ugyanis a bekapcsológomb, illetve a Thunderbolt 3-mal is kompatibilis USB Type-C csatlakozó. A 3840x2160 pixel felbontású, opcionálisan HP Sure View technológiájú kijelző meghajtásáról a processzorba integrált UHD Graphics gondoskodik, ami a nagyobbik modell esetében megtámogatható egy NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti Max-Q dedikált GPU-val is.


[+]

A kisebb variáns 1,32 kg tömegű házába szerelt akkumulátor a gyártó állítása szerint akár 22,5 óra használatra is elegendő, a nagyobb testvér esetében ez az érték 17,5 órára csökken. Csatlakozókból megkapunk mindent, ami egy ilyen vékony készülék esetében elvárható, a két méretben közös a dupla Thunderbolt 3-as és a szimpla USB 3.0 Type-A port, a kombinált jack csatlakozó, valamint a microSD-t kezelő kártyaolvasó, a méretesebb házzal megáldott verzióra ezeken felül ráfért még egy HDMI is.

A biztonságos belépésért egy ujjlenyomat-olvasó és egy infravörös kamera felel, a Full HD felbontású webkamerát pedig egy oldalt megtalálható kapcsolóval pillanatok alatt deaktiválhatjuk – az érzékenyebbek számára persze a tökéletes megoldást továbbra is az optika leragasztása fogja jelenteni. A HP Spectre x360 új generációjának tagjai novemberben válnak elérhetővé, méghozzá 1149 és 1389 dolláros alapáron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés