Olcsó, microATX méretű AMD-s alaplap várható az MSI-től

Hirdetés

Az olcsóbb alaplapok piacát kívánja megcélozni legújabb termékével az MSI. A 760GTM-P33 egy AM2+ foglalattal szerelt megoldás, amire az AMD 760G északi és az SB710 déli híd került. Előbbi integrált ATI Radeon HD 3200-as grafikus processzorral is rendelkezik, aminek egy D-Sub és egy DVI kimenetet alakítottak ki.

MSI 760GTM-P33
MSI 760GTM-P33 [+]

A processzorok, amelyek AM2, AM2+ és AM3 tokozásúak is lehetnek, egy 4+1 fázisú áramkörtől kapják a tápfeszültséget, amelyet az MSI APS (Active Phase Switching) technológiája felügyel. Az alaplapon javarészt csak ezen a területen van szilárdelektrolitos kondenzátor, a többi – valószínűleg a kedvezőbb ár miatt – a hagyományos változatok közül került ki. Memóriafoglalatból kettő kapott rajta helyet, amelyekbe maximum 8 GB-nyi DDR2 szabványú memória helyezhető.


[+]

A bővítőkártyákat egy tizenhatszoros PCI Express 2.0, egy egyszeres PCIe és két hagyományos PCI foglalat fogadja. A különféle tárolóegységek csatlakoztatásához egy PATA és hat, RAID 0, 1 és 0+1 módra képes SATA port használható, emellett a 760GTM-P33 összesen tizenkét USB 2.0 portot támogat. Ethernet vezérlője gigabites, az alaplapra integrált Realtek ALC888S audiokodek pedig nyolccsatornás, HD minőségű hangot szolgáltat. Az MSI új alaplapja hamarosan elérhető lesz a boltokban is, ára várhatóan 100 dollár alatt marad.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés