Egy kaptafára készülnek a gyártók GeForce GTX 690-es VGA-i

Hirdetés

Az NVIDIA – szokatlan módon – hétvégén jelentette be a GeForce GTX 690-es VGA-t, melyről egy korábbi hírben részletesen írtunk. Mindezt most nem ismételnénk meg, de érdemes áttekinteni, hogy a hivatalos startra a gyártók milyen csomagokkal készültek. Rögtön az elején le kell szögezni, hogy az NVIDIA partnerei nem módosíthattak a referenciakártyán, így lényegében minden egyes VGA ugyanaz, csak éppen egy-két matrica különbözik a termékeken. Ennek megfelelően a gyártók a doboz tartalmával tűnhetnek ki az átlagból, így jelen hírünkben erre fogunk koncentrálni.

MSI GeForce GTX 690
MSI GeForce GTX 690 [+]

Az MSI szokás szerint az Afterburner tuningprogrammal kedveskedik, míg az EVGA szintén a saját tuningprogramjára épít. Az utóbbi vállalat azonban készített egy Signature jelzésű verziót is, mely 50 dollárral drágább, de cserébe egy EVGA póló és egérpad jár a termékhez. Fontos, hogy a vállalat a saját webáruházában rendelt kártyák esetében limitálja a vásárlást, így egy háztartásba csak egy GeForce GTX 690-et szállít a cég.

EVGA GeForce GTX 690 alap és Signature verzió EVGA GeForce GTX 690 alap és Signature verzió
EVGA GeForce GTX 690 alap és Signature verzió [+]

Az ASUS szintén a saját tuningprogramjával erősíti meg a csomag értékét, míg a Palit és a Gainward nem igazán gondolt az extrákra.

ASUS GeForce GTX 690 ASUS GeForce GTX 690
ASUS GeForce GTX 690 [+]

Palit GeForce GTX 690
Palit GeForce GTX 690

Gainward GeForce GTX 690
Gainward GeForce GTX 690

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés