Elsődlegesen hibajavításokat hoz az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 391.24-es meghajtó bizonyos problémák kezelése mellett a Sea of Thieves című játékra is felkészült.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 391.24-es meghajtót, amely a Sea of Thieves című játékokhoz kínál frissített profilt, illetve a GeForce Experience programon belül fellelhető FreeStyte szolgáltatáshoz is bevezet két új szűrőt.

A vállalat számos hibát is korrigált, így a meghajtó többet nem fog összeomlani, majd a TDR funkciót kihasználva újra betölteni a Firefox böngésző használata közben, a Media Player Classic Home Cinema esetében sem jelentkeznek majd akadások egy videó megnyitásakor, a FreeStyle szolgáltatás is biztosan működni fog a támogatott játékokon, illetve a Titan V VGA használatakor nem fog villogni a kijelző, ha a felhasználó letiltja, majd újra engedélyezi a hardvert az eszközkezelőben, vagy szimplán újraindítja a számítógépet. G-Sync és V-Sync együttes használatakor sem jelentkezhet majd teljesítményvesztés és akadás a tasztkváltás után, illetve a GeForce VGA-val felszerelt Surface Laptop sem fog többet kékhalálba futni a meghajtó telepítésekor, továbbá a GeForce GTX 1060-as VGA-t használó játékosoknál is megszűnnek majd a Rise of the Tomb Raider című játék menüjében tapasztalható megjelenítésbeli hibák. Végül nagyon fontos az a javítás is, aminek hála a VR headsetek többet nem vállnak működésképtelenné, ha a felhasználó több alkalmazást is megnyitott rajtuk, vagy ha az adott számítógép hibernálásból tért vissza.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a Windows 10, 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 400, 500, 600, 700, 900, 1000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.17.0524-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés