Több játékra is felkészült az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 391.01-es meghajtó az egyes indítással és leállítással kapcsolatos problémákat is megszünteti.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 391.01-es meghajtót, amely a Final Fantasy XV Windows Edition, a PlayerUnknown's Battlegrounds, a Warhammer: Vermintide 2 és a World of Tanks 1.0 című játékokhoz kínál új vagy frissített profilt, emellett SLI profilra vonatkozó frissítést kapott a Agents of Mayhem és a PixArk. A vállalat mindezek mellett elmondta, hogy a PlayerUnknown's Battlegrounds az új optimalizálásokkal 3-7%-kal gyorsabban futhat a korábbi meghajtókhoz viszonyítva.

A meghajtó pár hibát is javít, aminek hála a BeamNG és a Call of Duty WWII játékokból eltűnnek a képi hibák, az egyes OpenGL-es alkalmazások nem fognak összeomlani GeForce GTX 980 és 1080 Ti VGA-kkal, illetve a GeForce GTX 965M-es MXM modullal szerelt notebookok teljesítménye visszaáll a normális szintre. További javítás, hogy a bootolás a többmonitoros konfigurációkon nem eredményez majd fekete képernyőt, a 3D Vision rendszerek esetében a leállítás nem tart majd nagyon sokáig, illetve az NvfbcPluginWindow folyamatra vonatkozó hibaüzenet nem akadályozza meg konkrétan a leállítást.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a Windows 10, 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 400, 500, 600, 700, 900, 1000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.17.0524-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés