Átalakul az AMD játékdömpingje - frissítve!

Hirdetés

Az AMD a mai napon hivatalosan is bejelentette a Never Settle Forever nevű promócióját, mely leváltja és egyben átalakítja a cég korábbi kezdeményezéseit. Az új rendszer célja az volt, hogy választást adjon a vásárlók kezébe, így mostantól általános kuponok kerülnek a Radeonok mellé. A drága Radeon HD 7900 sorozatú egy GPU-s VGA-khoz arany, az olcsóbb Radeon HD 7800-as szériához ezüst, míg a Radeon HD 7790-es és 7770-es termékekhez bronz jutalom jár. Természetesen a különböző kuponokkal különböző játékok közül lehet választani, viszont fontos, hogy az arany kupon kínálja a legtöbbet, míg a bronz értelemszerűen a legkevesebbet. Ezek eltéréseit az alábbi képeken lehet megtekinteni.

AMD bronz, ezüst és arany jutalom AMD bronz, ezüst és arany jutalom AMD bronz, ezüst és arany jutalom
AMD bronz, ezüst és arany jutalom [+]

Látható, hogy a bronz kuponnal hat játék közül lehet választani, de csak egyet. Az ezüst esetében már nyolc játékból lehet kettőt igényelni, míg az arany jutalom mellett kilenc játékból három lehet a vásárlóé. A kuponok továbbra is egy kódot tartalmaznak majd, mellyel regisztrálni kell a Radeon Rewards oldalra, és ott lehet beszerezni a kiválasztott játékok letöltéséhez szükséges kódokat.


[+]

A Never Settle Forever esetében viszont nagyon fontos lesz a kupon lejárta. Erre eddig is ügyelni kellett, de a korábbi promócióknál a felhasználó vásárlás után beszerezte a játékokat és nem is volt több dolga. Az AMD azonban a fentieket megbonyolította azzal, hogy a különböző bronz, ezüst és arany jutalmak esetében időről-időre megújulnak majd a letölthető játékok. A fenti képeken tehát csak az induló tartalom van, de később valamelyik játékot leválthatja egy újabb, és így tovább. A kupont megtartva tehát esetleg ki lehet várni egy érkező Gaming Evolved partnerprogramon belül fejlesztett cím felkerülését, majd ha az áhított játék ott van a listában, akkor arra is felhasználóható a kód. A legfontosabb azonban, hogy az idővel vigyázni kell, ugyanis az aktuális kuponokat az év utolsó napjáig fel kell használni, különben elvesznek. Szintén lényeges, hogy a kuponokat egyszerre kell beváltani, tehát az ezüst és az arany jutalomhoz járó rendre kettő és három játékot csak azonos időben lehet igényelni, egy tranzakció keretében.

Arról az AMD nem adott pontos tájékoztatást, hogy a kezdő tartalomkínálat milyen játékokkal módosul majd az év későbbi részében. Ezt mindig a tényleges elérhetőség pillanatában fogják bejelenteni, így figyelni kell az AMD hírcsatornáit vagy a hivatalos weboldalt. A Never Settle Forever promóció a következő héten indul és várhatóan hazánkban is elérhető lesz, de a kereskedőpartnerek bejelentésére még várni kell.


[+]

Fontos még kiemelni, hogy a Radeon HD 7990 nem része a kezdeményezésnek, de nem kell aggódni, ugyanis ehhez a kártyához fixen jár a fenti képen szereplő Gaming Evolved címek közül a Crysis 3, a Bioshock Infinite, a Tomb Raider, a Far Cry 3, a Far Cry 3 Blood Dragon, a Hitman: Absolution, a Sleeping Dogs és a Deus Ex Human Revolution.

Kiegészítés: A hír megjelenését követően az AMD máris frissítette a Never Settle Forever promóció játékkínálatát, így a Sniper Elite V2 is választható cím lett a bronz, az ezüst és az arany kuponok mellett.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés