Hirdetés

Napokon belül befut a Samsung ívelt óriásmonitora

Hirdetés

A Samsung az előző év vége felé közeledve jelentette be, hogy két hajlított monitort is piacra küld. A kisebb, egészen pontosan 27"-es modell az ígéretekhez híven befutott karácsony előtt, ezzel szemben a nagyobb, 34"-es variánst csak az idei évre ígérte a vállalat – konkrétabb időpont megjelölése nélkül. Szerencsére nem kell már sokáig várni, ugyanis a koreai óriás 15-ére ígéri az S34E790C típusjelzésű modell hivatalos rajtját világszerte.


[+]

Hivatalos árat ugyan még nem tettek közzé, de idehaza 280 000 forintos áron bukkant fel egy webshopban, tehát a hivatalos ár valahol 1000 dollár körül alakul majd. A technikai paramétereket viszont most már készpénznek vehetjük: a 34"-es, 178/178 fokos betekintési szögeket kínáló panel 3440x1440 képpont megjelenítésére képes 60 hertzes frissítés és 4 ezredmásodperces válaszidő mellett. Maximális natív kontrasztaránya 3000:1, villogásmentes LED-es háttérvilágításának maximális fényereje 300 cd/m²-nél tetőzik.


[+]

A külsőt a dizájnos irányba tolták, így a kecses állvány a 100 mm-es magasságállításon és a -2~+20 fokos dönthetőségen kívül mást nem kínál, de VESA fali konzol opciót azért nem hagyták ki. Ezzel minden bizonnyal a hasonló kategóriás, jó ideje piacon lévő LG 34UC97-nek kívánnak ellenfelet állítani, ám annál valamivel olcsóbban.


[+]

Ami az egyéb funkciókat illeti, a pöckös menüvezérlő most is tetten érhető a hátoldalon a négy darab USB 3.0-s portot felvonultató hub, a két HDMI 1.4 és egy DisplayPort 1.2, valamint egy darab 3,5 mm-es jack bemenet társaságában. Utóbbi a beépített 2 darab 7 wattos hangszóró meghajtására használható analóg forrásból, a több képbemenettel pedig elérhető a kép a képben és a kép a kép mellett funkciók is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés