Nagyméretű UltraWide monitor az LG-től, Nano-IPS panellel

A 38WN95C három, apróságokban eltérő verzióban lesz elérhető, de a játékra és munkára egyaránt alkalmas panel mindhárom esetben adott.

Az LG ismét új modellel bővítette monitorpalettáját, amellyel kapcsolatban nem mondanánk, hogy kifejezetten egy célra lett kitalálva, a 144 Hz-es (túlhajtással 170 Hz-ig emelhető) képfrissítési ráta és az 1 ezredmásodperces válaszidő ugyanis játékra is alkalmassá teszi, ugyanakkor a 98%-os DCI-P3 színtérlefedettségnek köszönhetően akár kreatív munkára is befoghatjuk. Az újdonságról egyébként már decemberben hírt adtunk, most viszont már a hivatalos árat is megtudtuk, illetve a termékoldal is elérhetővé vált.


[+]

A 38WN95C kávái között egy 38 hüvelyk képátlójú, Nano IPS gyártástechnológiájú, 2300R sugarú kör mentén ívelt panelt találunk, amely 3840x1600 pixeles felbontással és VESA Adaptive-Sync támogatással is rendelkezik (AMD FreeSync és NVIDIA G-Sync hitelesítés mellett). A monitor VESA DisplayHDR 600 minősítést is kapott, de a négybetűs szabvánnyal más fronton is találkozhatunk, hiszen a hátoldalon 100x100-as falikonzolokhoz tartozó furatokat találunk, így bármikor lecserélhetjük a dönthető és magasságállításra is képes gyári állványt.


[+]

A hátoldalon egy Thunderbolt 3, egy DisplayPort 1.4, két HDMI 2.0 és két USB 3.0 csatlakozó sorakozik, legalábbis a W utótaggal ellátott modell esetében. A G-s verzió már egy kicsit spórolósabb, hiszen erről lemaradt a Thunderbolt és az egyik HDMI port, míg a B-s modellből az előbbiek mellett a másik két variánsban még megtalálható szetereó hangszórópárt is kihagyták. Az LG 38WN95C-W már előrendelhető státuszban van, vételára 1599 amerikai dollár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés