Boldog boldogtalan mechanikus billentyűzetet gyártana, így a Mushkin is

Hirdetés

Egyre több gyártó áll rá valamilyen gaming eszköz, legyen az komponens vagy periféria gyártására, hiszen egy mai hírből is tudjuk, hogy most ez az iparág az, amiben potenciált látnak. A főként memóriákkal foglalkozó (mivel powerbank is van már a kínálatukban) Mushkin – sok már gyártóhoz hasonlóan – is eltökélt abban, hogy letegye a névjegyét ezen a piacon belül a billentyűzetek között.


[+]

Ugyan a hangzatos nevű Carbon, és kevésbé hangzatos KB-001 típusjelzésű klaviatúra akár egy hagyományos USB-s billentyűzetnek is elmenne, a gombonként testreszabható RGB világítás, az N-key rollover, a letiltható Windows gombok, na és persze oldalt, a vörösen izzó "légbeömlőt" imitáló, más egyebet leszámítva letisztult dizájn miatt inkább a játékosok körében válhat kedveltté.


[+]

A gyártó annyit árult el, hogy az anodizált fedlap a Kailh Brown kapcsolóval ellátott gombokat fogja körbe, egészen pontosan 104 darabot, de kapcsolóból lesz más opció is, és állítólag egyszínű világítással ellátott darabok is elérhetőek lesznek. Sajnos a programozhatósággal, makrózással kapcsolatosan nincs semmilyen adat. A megjelenési dátum nem ismert, az ár viszont 70 dollár körül alakulhat a jelenleg rendelkezésre álló információk alapján.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés