Multimédia a köbön

Ismét néhány újdonsággal érkezett a Lenco, bár most a szokásnál kicsit kevesebb termék jelent meg. Az SCD-38 jelzésű hordozható CD-rádió USB bemenettel is rendelkezik, így hordozható tárolók is köthetők rá. Lejátssza a legismertebb zenei formátumokat, AUX bemenetén keresztül pedig további külső készülékek is csatlakoztathatók rá. Három színben kapható: zöld, rózsaszín és kék festéssel. Megjelenése februárban várható, az ára 13 000 forint lesz.

Lenco SCD-38 [+]
Lenco SCD-38 [+]

A másik a DVP-936 típusú hordozható DVD lejátszó. A készülék 9”-es képátlójú, 16:9-es képarányú kijelzővel rendelkezik, ami elforgatható, és vissza is hajtható. A hagyományos CD és DVD formátumok mellett USB és SD-kártya olvasásra is képes. Beépített akkumulátora van, jár hozzá távirányító és egy színben passzoló, összecsukható fejhallgató is. Zöld, kék, rózsaszín és sárga festéssel lesz megvásárolható, várhatóan 38 000 forintért.

Lenco DVP-936
Lenco DVP-936

A multimédia témába az Astro Gaming újdonsága is belefér bőven, hiszen egy fejhallgató jelent meg náluk. Az A40 vastagon párnázott hangszórói kényelmes viselést biztosítanak, így órákon át használva sem kényelmetlen. Vezeték nélküli kialakítású és vezetékes változatban is kapható lesz. A  gyártó a Quick Disconnect, azaz a gyorsan lecsatlakoztatható kábelezést alkalmazta az utóbbi verziónál. A mikrofonos fejhallgatók ára 200, illetve 280 dollár lesz.

A vezetékes és a vezeték nélküli Astro Gaming A40 [+]
A vezetékes és a vezeték nélküli Astro Gaming A40 [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés