MP3 lejátszók rózsaszínben

Néhány gyártó készült a mai napra, erre a bizonyos február 14-ére, méghozzá az alkalomhoz illő termékekkel. Természetesen az elmaradhatatlan rózsaszín, pink színű kiegészítőkkel is. A Lenco például MP3 lejátszókat mutatott be, név szerint az MP Blaster Pink Panther nevezetű készüléket, amely beépített hangszóróval is rendelkezik. 2 és 4 GB-os változatokban kerül majd forgalomba, de akár micro SD kártyával is bővíthető. MP3 és WMA formátumú zenéket kezel, beépített lítium-ion akkumulátorával pedig akár hét órát üzemel fülhallgatóval és két órát hangszóróval. A rózsaszín mellett egy kicsit szolidabb, fekete alapszínű változata is lesz.

Lenco MP Blaster Pink
Lenco MP Blaster Pink

A másik friss lejátszójuk csak külsejében különbözik az előzőtől, ám belsőre, felépítésre teljesen ugyanaz. Ezek az MP Blaster Snoopy modellek, amelyeket a népszerű képregényhős eb díszít. Három különböző dizájn készült, egy fekete-fehér, egy rózsaszín és egy kék. Mindegyik esetében a 2 GB-os ára 12 000, míg a 4 GB-osé 14 000 forint lesz.

Lenco MP Blaster Snoopy
Lenco MP Blaster Snoopy

A Transcend is a rózsaszínt választotta új MP3 lejátszójához, az MP330-as modellhez. A készülék kezeli az MP3, WMA, WMA-DRM10, WAV és FLAC formátumokat is. A 128x32 pixeles felbontású kijelzője élénk, fekete alapon fehér feliratos OLED paneles típus. Ellátták FM rádióval, amiből felvételek is készíthetők csak úgy, mint beépített mikrofonjáról és közvetlen bemenetéről is. A számítógépre 2.0-s USB csatlakozóján kapcsolható, akkumulátora pedig nagyjából 12 órás zenehallgatást tesz lehetővé. Háromféle kapacitással és színben kapható: a 2 és 8 GB-os fehér festésű, a 4 GB-os fekete vagy rózsaszín. Két év garanciával rendelkező 4 és 8 GB-os modell 34 és 45 dolláros áron került forgalomba. A 2 GB-os verzió ára egyelőre nem ismert.

Transcend MP330
Transcend MP330

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés