Hirdetés

MSI S30 13,3”-es hófehér laptop SSD gyorsítótárral

Az MSI bejelentette S30-as notebookját, amely hófehér burkolatával és egyszerű, letisztult formáival próbálja meg elcsábítani a vásárlókat. A 13,3”-es masina nem Ultrabook, 324 x 227 x 22,8 mm-es kiterjedése és 1,4 kg-os tömege miatt viszont nincs miért szégyenkeznie, még a könnyen hordozható kategóriába tartozik.


[+]

A LED háttérvilágítású kijelző felbontása a szokásos 1366x768 pixel, a körülötte lévő káva is átlagos vastagságú. A gép lelkét egy Intel Ivy Bridge Core i3/i5 processzor képzi, a grafikus számításokért minden esetben az IGP felel, dedikált videokártya opció nincs. A memória mennyisé 16 GB-ig fokozható, az adattárolás feladatát pedig egy 500 GB-os merevlemez vállalja magára, azonban ha a cammogós tányéros meghajtónál pörgősebb teljesítményre vágyunk, úgy egy 64 GB kapacitású, mSATA csatolós SSD-t is igényelhetünk.


[+]

Egyéb felszereltsége sem tartogat túl sok izgalmat, a kötelező webkamera (HD), memóriakártya olvasó, Bluetooth V4.0 és IEEE 802.11 b/g/n Wi-Fi is adott, csatlakozók tekintetében pedig egy-egy USB 2.0 és 3.0 port, HDMI és D-Sub videokimenet, valamint egy kombinált fejhallgató kimenet/mikrofon bemenet sorakozik a laptop oldalain.


[+]

A 4 vagy 8 cellás akkumulátorral szerelt, előretelepített Windows 8 operációs rendszerrel érkező MSI S30 notebook vételára valahol a 700 dolláros szint alatt kezdődik.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés