Hirdetés

Az MSI Interceptor házcsalád egy őshüllővel bővült

A számítógépházak piaca finoman szólva is túltelítettnek mondható, minden kategóriában szinte zavarba ejtő a kínálat. A gyártókat ez a tény persze nem akadályozza meg abban, hogy újabb tornyokat mutassanak be, most például az MSI Interceptor családjának legújabb tagját, a Raptort sikerült lencsevégre kapni a Lan OC-nak. Nagytestvéréhez, a Nigthhawk-hoz hasonlóan kívül-belül fekete festést kapott, mely egyhangúságot jelen esetben is kék LED-es ventilátorral és kék műanyag rögzítő elemekkel próbáltak feldobni.


[+]

A 180 x 428 x 410 mm-es, jellemzően acélból és műanyagból készült midi toronyházat a gyártó a belépőszintű gémer kategóriába sorolja, formavilága is ehhez a törekvéshez igazodik. Előlapját mindenféle formákkal és kiszögelésekkel kívánták izgalmasabbá tenni, főleg az alsó rész sikerült egyedire. A 3 x 5,25”-es külső meghajtóhely fölött az I/O panelen a mikrofon bemenet és fülhallgató kimenet körül 2 x USB 2.0 port található. Azonban az előlapi lehetőségek itt még nem értek véget, árkategóriájához képest kellemes plusz a meghajtók alatt lévő univerzális memória kártyaolvasó, mely amellett, hogy minden forgalomban lévő adathordozóval megbirkózik, még egy USB 3.0 portot is rejt.


[+]

Belterében nem sok izgalom várja a felhasználót, pontosan azt nyújtja, ami ebben a csoportban elvárható. Az alaplaptálca szerelőablakot ugyan tartalmaz, de a kábelbújtató rések már kimaradtak a repertoárból. Adattárolóból összesen hatot illeszthetünk a rendszerbe, ezek szerszámmentesen szerelhetők, hasonlóan az 5,25”-es meghajtókhoz. A kereszthuzatról alapból egy 120 mm-es, kék LED-es elülső és egy 120 mm-es hátsó ventilátor gondoskodik, ezen kívül két oldalsó és egy alsó légkavaróval fokozható a hűtés teljesítménye.


[+]

Pontos megjelenési dátuma egyelőre ismeretlen, de annyit már lehet tudni, hogy 3 év garancia kíséretében érkezik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés