Hirdetés

Xilence Black Hornet számítógépház – olyan ismerős

Hirdetés

A Xilence bemutatta Interceptor és Interceptor Pro házának kistestvérét, mely az igen sejtelmes Black Hornet (fekete lódarázs) nevet viseli. Testvériségük letagadhatatlan, külső és belső hasonlóság is akad bőven, azonban az új jövevény kísértetiesen hasonlít az Enermax Hoplite-hoz, ezek szerint az Enermax másoknak is gyárt házakat, esetleg ugyan abból a forrásból dolgoznak. Ez persze nem válik a „lódarázs” hátrányára, mert a Hoplite felszereltsége nagyon is rendben van.


[+]

A Black Hornet előlapja viszont szerencsére semmilyen rokonságot nem mutat az Enermax házával, itt egy valamivel könnyebben emészthető dizájnt kapunk, melyben a kívül-belül fekete festést piros alkatrészekkel és piros LED-es ventilátorral igyekeztek kissé feldobni. Az előlap alsó fele ajtóként kinyitható, itt található az imént említett LED-es ventilátor és 2 x 3,5”-es hot swap fiók, melyek segítségével akár menet közben is könnyen és gyorsan csereberélhetjük az adattárolókat. Ha még ez sem lenne elég, akkor a ház tetején csapóajtó mögött egy SATA dokkoló is fogadja az ideiglenesen vendégeskedő HDD/SSD meghajtókat, tehát ebből a szempontból minden igényt kielégít a Black Hornet. Az előlapi I/O kivezetések között audiocsatlakozók, 2 x USB 3.0 és egy eSATA port található.


[+]

A meghajtók rögzítése szerszámmentesen történik, 4 x 5,25”-es külső, 4 x 3,5”-es belső és 2 x 2,5”-es, szintén belső meghajtóhely olvasható a specifikációban. Az alaplaptálcán több gumiszegélyes szerelőablak és gumiajtós kábel bújtató nyílás sorakozik, és kifejezetten minőséginek tűnik.  A hűtésről gyárilag egy 140 mm-es elülső és egy 120 mm-es hátsó ventilátor gondoskodik, ez opcionálisan oldalsó (2 x 120 mm vagy 1 x 200) és felső (2 x 120 mm vagy 2 x 140 mm) légkavarókkal bővíthető.


[+]

A Xilence Black Hornet számítógépház szállítása már megkezdődött, vételára 89,90 euró.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés