Lassan elkészül a Minisforum boszorkánykonyháján fortyogó szupertablet

A 165 Hz-et ígérő, minden földi jóval megpakolt modell kapcsán még körvonalazódott néhány apróság.

A múltban már cikkeztünk a Minisforum Ryzen AI-ra kiélezett, Windows 11 Pro szoftverkörnyezetet futtató táblagépéről, és mostanra fény derült még egy-két részletre vele kapcsolatban.


[+]

A nemes egyszerűséggel V3-ként emlegetett eszköz érintőképernyője 1,07 milliárd szín megjelenítését ígéri, és egyebek mellett természetesen gyorsulásmérő szenzor, illetve giroszkóp is került bele. A készülékház magnéziumötvözetből készül, a fedélzeti mikrofonok száma kettő, és a 2 megapixeles előlapi webkamera képes az arcfelismerésre, míg a hátlapi, 5 megapixeles társa autofókusszal rendelkezik.


[+]

A leválasztható, touchpaddal, valamint háttérvilágítással megtoldott billentyűzettel összepárosítható, támasztékos szerkezet hűtéséről egy négy (réz) hővezető csövet és két ventilátort felvonultató, 28 wattot tartósan elvezető rendszer gondoskodik.


[+]

Az asztali gépünkhöz, notebookunkhoz, Nintendo Switch-ünkhöz, vagy épp windowsos kézikonzolunkhoz szimpla kijelzőként is csatlakoztatható, Microsoft Copilotot támogató megoldás monitorozásához, továbbá menedzsmentjéhez a gyártó Vspace alkalmazását használhatjuk, és március végén talán megtudjuk róla azt is, hogy pontosan mikortól vagy mennyiért lesz kapható.


[+]

Előzmények

Hirdetés