Minden új AMD fejlesztés a harmadik negyedévben jön

A bemutatók persze megtörténnek korábban, így ezekre nem kell már sokat várni.

Az AMD megtartotta az éves gyűlését a részvényesei között, ahol a gazdasági adatok megosztása mellett elmondták, hogy a harmadik negyedévben igazi termékdömpinggel készülnek. Technikailag tehát minden új fejlesztés befut a július elejétől szeptember végéig tartó időszakban, ideértve az asztali processzorokat, a szerverplatformot, illetve a Radeon VGA-kat.


[+]

A bejelentések egyébként hamarabb megtörténnek, ugyanis a vállalat május végén a Computexen, míg június első felében az E3-on is tart előadást. Előbbin valószínűleg a processzorokról, míg utóbbin a grafikus vezérlőkről lesz szó.

A startról egyelőre nincs pontos információ, de nagyon régóta lehet hallani a gyártópartnerektől, hogy az AMD az idei évet a hetes szám bűvkörében éli, utalva arra, hogy a PC-piacon elsőként térnek át a 7 nm-es csíkszélességre mind a CPU-knál, mint pedig a GPU-knál. Emiatt régóta egy 7/7-es dátumról hallani, ami gyakorlatilag július 7-ét jelenti. Tekintve, hogy ez már a harmadik negyedévnek a része, így nem lepődnénk meg azon, ha egy vagy több termék startja lenne erre a napra időzítve.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Előzmények

Hirdetés